Pro arcibiskupskou restauraci, pizzerii a bar v Olomouci hledá společnost Kristýn služebník kvalifikované zaměstnance: kuchaře pro výrobu pizzy, samostatné kuchaře, číšníky a servírky i asistenty výroby a provozu. Uzávěrka výběrového řízení je 1. července 2016 včetně, o výsledku budou uchazeči informováni do 10. července.

Samostatný (kuchař) pracovník pro výrobu pizzy
Praxe min. 3 roky, HPP; přijímají se 2 osoby.

Podmínky pro přijetí do výběrového řízení: samostatnost, komplexní znalost výroby pizzy včetně kalkulací a zpracování objednávek pro výrobu, základní znalost restauračních systémů pro kalkulace jídel apod., HACCP certifikát, zdravotní průkaz, základní znalost jednoho světového jazyka, ŘP sk. B, čistý trestní rejstřík, nekuřák, v případě cizích státních příslušníků velmi dobrá znalost češtiny a trvalé povolení k pobytu, ověřitelné reference z předchozí praxe.

Samostatný kuchař (sous chef)
Praxe min. 5 let v oboru, včetně výroby moučníků, HPP; přijímají se 2 osoby.

Podmínky pro přijetí do výběrového řízení: vyučení v oboru (nikoliv rekvalifikace), samostatnost, dobrá znalost jednoho světového jazyka, výroba teplé, studené a kontinentální kuchyně, základní znalost restauračních SW systémů pro kalkulace jídel apod., HACCP certifikát, zdravotní průkaz, ŘP sk. B, čistý trestní rejstřík, nekuřák, v případě cizích státních příslušníků velmi dobrá znalost češtiny a trvalé povolení k pobytu, ověřitelné reference z předchozí praxe.

Číšník/servírka
HPP; přijímají se 4 osoby.

Podmínky pro přijetí do výběrového řízení: vyučení v oboru praxe min. 3 let (v případě rekvalifikace praxe min. 5 let) plná samostatnost v provozu, dobrá znalost jednoho světového jazyka, dobrá znalost restauračních SW systémů, HACCP certifikát, zdravotní průkaz, ŘP sk. B, čistý trestní rejstřík, nekuřák, v případě cizích státních příslušníků velmi dobrá znalost češtiny a trvalé povolení k pobytu, ověřitelné reference z předchozí praxe.

Asistent výroby a provozu kuchyně/kavárny
HPP (VPP); přijímají se 2 osoby.

Podmínky pro přijetí do výběrového řízení: základní praxe v restauračním provozu, samostatnost práce v provozu kuchyně a restaurace, čistý trestní rejstřík, nekuřák, HACCP certifikát, zdravotní průkaz, v případě cizích státních příslušníků dobrá znalost češtiny a trvalé povolení k pobytu, ověřitelné reference z předchozí praxe.

 

Zájemci mají zaslat životopis včetně kontaktů a upřesnění, o kterou pozici mají zájem, na adresu Kristýn služebník s. r. o., Wurmova 9, 779 00 Olomouc, nebo na e-mail [email protected].

„Nebojte se přihlásit do výběrového řízení, i když nebudete splňovat všechny požadavky. Mnohé věci se dají naučit nebo doučit,“ vybízejí vyhlašovatelé a podotýkají: „Preferujeme loajalitu, vstřícnost, ochotu se učit novým věcem, chuť do práce a nápaditost.“

 

Zdroj: http://www.ado.cz/clanek/hledaji-se-kuchari-cisnici-servirky-pro-arcibiskupskou-restauraci